Mijn geheim voor succes

Dat ik voor de projecten van mijn klanten zo snel op de bal kan spelen, komt door mijn all-in-one stappenplan met drie fasen.

Dat vormt de basis voor mijn aanpak van renovaties, totaalinrichtingen en binnenhuisinrichtingen.

In deze fase krijg je bij jou thuis een uitgebreid creatief en professioneel advies voor de schikking van de ruimtes, kleuren, stalen en materialen. Elke ruimte heeft zijn specifieke lichtinval, vormgeving, hoogte, breedte, kleuren… We stellen een moodboard samen die jouw unieke persoonlijke smaak tot uiting brengen. Hierbij leg ik zoveel mogelijk stalen in je woning zodat je de beste beslissing neemt.

We brainstormen over ideeën, bekijken stalen en doen eventueel opmetingen. Voor het persoonlijke advies in deze fase kom ik regelmatig bij je langs.

Dit is de fase van het overzicht en de uitwerking tot in de puntjes. Zo voorkomen we eventuele struikelblokken. Problemen worden snel opgelost zodat het project er zo weinig mogelijk hinder van ondervindt.

Door de goede connecties van Maison Interieur kom je met de juiste mensen en groothandels in contact zodat je meubelen en decoraties met goede prijs/kwaliteit verhouding krijgt. Zo bespaar je veel geld.

In deze fase krijg je de  offertes en vinden de werfbesprekingen plaats tussen Maison Interieur en de vaklui. Maison Interieur volgt voor jou de offertes op en regelt alles administratief.

Slaap op beide oren. Maison Interieur coördineert de volledige uitvoering van je project. Ook voor werfbezoeken hoef je zelf geen tijd vrij te maken. De orders, bestellingen, leveringen, mailverkeer en afrekeningen verlopen via Maison Interieur. Je blijft wel op de hoogte via samenkomsten, of regelmatige briefings. Zo loopt de verbouwing of renovatie op rolletjes.

Jij focust je ondertussen op wat voor jou belangrijk is zonder last van stress, details die kopzorgen geven… Het enige dat je moet doen is ontspannen genieten terwijl je woondroom uitkomt.

Inge & Bart
Read More
’Inge en Bart, twee jonge dertigers, waren gestart met inrichting van hun nieuwbouwwoning: vloerverwarming, het schilderen van de keuken en de hal… Dit moest tot in de kleinste details voorzien worden van decoratie. Alleen bleken de leidingen en isolatie niet op orde. Dat hadden zij niet voorzien. Alles viel duurder uit. Een flinke hap uit hun budget. Ze moesten dus keuzes maken. Mijn all-in-one stappenplan heeft hen daarbij goed geholpen. Zo hebben we de belangrijkste meubelen uitgekozen (tafels, stoelen, een vierzitzetel, twee bergères, enkele kasten) en de gordijnen. Anderhalf jaar later heb ik hen geholpen met de aankoop van de bijzetmeubelen, verlichting, en decoraties. Zo moesten ze niet leven met het mes op de keel. We pakten de draad later op. Op die manier zaten ze niet opgescheept met goedkope meubelen waar ze later spijt van kregen. We hebben het slim aangepakt door te starten met meubelen via de ouders en groothandel om nadien volledig een interieur naar wens te realiseren.’’
HET ALL-IN-ONE  STAPPENPLAN STAAT VOOR 
  • Duidelijke afspraken zodat je vooraf voldoende geïnformeerd bent

  • Een efficiënte aanpak en opvolging zonder onderbreking van je dagelijkse routine. Je hakt zo snel knopen door.

  • Uitsluitend eigen stielmensen: jouw garantie voor een vlot en aangenaam verloop van de werken, een mooie professionele samenwerking en puike afwerking.

  • Alle afspraken, contacten en vragen verlopen enkel en alleen via mij – geen gedoe dus.

  • Een goede prijs-kwaliteitverhouding die past bij jouw smaak

  • Je renovatie of verbouwing kun je realiseren in één keer of gefaseerd laten aanpakken. 

VRAAG JE GRATIS INTERIEURGESPREK

00
Minutes
00
Seconds

 

Geniet van onze tijdelijke actie!

Vraag je gratis interieurgesprek op maat