Reacties

Merci, voor ons geslaagde interieur! De ingemaakte kasten passen perfect bij onze losse meubelen, niet te vergeten, de combinatie tussen modern en het landelijke! Chique gedaan, want denk niet dat we gemakkelijk waren omdat men man en ik een verschillende smaak hebben. En toch, heb je alles kunnen perfect combineren, van renovatie tem de binnenhuisinrichting. Heb nooit gedacht dat we op 1 kleine dag shoppen al onze meubelen al zouden gekocht hebben, zeker omdat we niet zo een makkelijke mensen zijn qua keuzes maken. Zelf de gordijnen, de kussens passen zo mooi bij de rest. Blij dat we jou gewoon je ding hebben laten doen, want denk niet dat het zo mooi en zo mooi passen zou geweest zijn! Onze vrienden zijn jaloers op onze eiken ingemaakte wandkasten, misschien hoor je 1 van hen binnenkort!
Ik bel je wel nog want men leefveranda is ook aan verandering toe, vooral naar luchters, gordijnen en enkele ingemaakte zitbanken,…! Carte blanche, dat krijg je alvast mee van ons, want dit geeft het beste resultaat!
Slukes en tot binnenkort Anne-Marie!
Julie en Jacques, te Ronse

_ _ _ _ _ _ _
Geert en Vero, te Kruishoutem
Lieve A-M,
Toen wij uw website zagen hadden we reeds een voorsmaakje van jouw huisstijl en waren meteen verkocht! Vooral de sfeer & smaak welke jij weet te combineren, het spelen met licht en kleuren, echt uniek!
Van in het begin hadden we een goed gevoel, maar wanneer degelijke realisaties werkelijkheid mag worden in je eigen huis, echt ongelooflijk. Zeker als alles zo vlot verloopt. Ik raad gewoonweg iedereen aan je totaalproject volledig  te laten realiseren van renovaties tem aankleding van je woning. Alleen op deze manier is het ‘echt’ af.  Ook al doe je het kamer per kamer, echt een aanrader! Je hebt vlugger uw rust in alles. Alles oogt warm, sfeervol, en alles past perfect bij elkaar.
Vriendelijke groetjes Geert en Vero, te Kruishoutem

_ _ _ _ _ _ _
Dag Anne-Marie,
Het is zalig genieten in ons appartement! Wat hebben we geluk dat we deze werken aan u hebben toevertrouwd, en dit alles in amper 2tal besprekingen was alles bepaald, zonder enige schetsen! Daarvoor zetten we ons hoedje af. Het was ook enorm comfortabel dat we ons niet hoefden verplaatsen dat je met quasi alle stalen-materialen tot bij ons kwamen! Van in het begin hadden we reeds een goed gevoel, vandaar dit woordje dank voor de prachtige realisatie dat je neerzette. Alles past perfect bij elkaar, elke detail is vanuit elke hoek héél goed bekeken. Wat we uiteraard ook enorm apprecieerden is dat we enkele oude emotionele meubelen hebben kunnen integreren in ons interieur mits kleine opknapbeurt. Wat is het fijn thuis te zijn!
Nogmaals dank, en misschien nog eens tot later,… .
Grtjes Dirk en Gert (Knokke)

_ _ _ _ _ _ _
Leuke reacties! Zelf afgunst van jaloezie van vele vrienden die reeds hun interieur lieten aanpakken, vond ik vré wijs, zoals ze in Gent zeggen!
Ik maak enorme reclame voor jou want vanaf de bespreking, de start van de werken, alsook de vlotte uitvoeringen en perfecte afwerkingen. Dit is echt ongelooflijk hoe vlot alles verliep in een mum van tijd. Vooral de afwerkingen zijn de ‘max’ , nog niet veel eerder gezien, kreeg ik toch regelmatig te horen. Blij dat ik jou alles in de handen heb toegestopt want had het niet zelf gekund. Rekening houdende dat je niet steeds met de aller duurste producten afkwam. En toch zo een resultaat te kunnen bekomen, en dit hoofdzakelijk met natuurlijke materialen! Ken niet veel zelfstandigen die geen druk zouden uitoefenen, die zo rustig blijven in alles en bij de minste haperingen zo creatief is naar oplossingen! Er is een pak van men schouders gevallen, want zonder partner leven is vrij moeilijk zeker als jonge alleenstaande moeder!
Groetjes  Leentje  (Thimo en Sarah) uit Ronse

_ _ _ _ _ _ _
Dank voor uw professionele ondersteuning bij het verwezenlijken van ons droomhuis! Enorme hartverwarmende reacties. Precies uit een boekje gegrepen zei onze buurman zonet nog. Gefeliciteerd met jouw prachtige creatie in onze woonkamer. Iedereen is het komen bewonderen, en heeft zich gesetteld in onze cosy bar/zetelhoek. Jouw toffe tips, uw correctheid & stipheid is om werkelijk ‘U’ tegen te zeggen! Ook jouw team is uitzonderlijk goed afgestemd op jou. Dit professionalisme is top, en oog voor elk detail! We kijken volop uit naar het volgende binnenkort.
Uit Waregem, Ann,Jan en de kindjes

_ _ _ _ _ _ _
Dit verdient meer dan een bloemetje! Het was een waar genoegen met jou om te gaan. De vele ideeën, uw tips, uw mooie kijk op vele details, het correct handelen & niet te vergeten uw eigen team die alles perfect uitvoerden zoals je had meegedeeld! We zijn heel bij dat we jou konden vertrouwen, want dit is net iets waar we niet goed in waren, ondanks de vele tegenslagen wij al kenden. Is de eerste keer dat we zo rustig zijn gebleven in geheel de veranderingsmaanden dankzij u. Dank voor ons prachtig interieur, zonder jou was het zeker niet gelukt, we zijn er jou eeuwig dankbaar voor en gaan nu volop genieten!
Véle groetjes Frits en Els uit Brakel

_ _ _ _ _ _ _
Onze woning is fantastisch geslaagd. Misschien denken we allemaal, dit kunnen we zelf, maar dit is echt niet zo! De reacties van familie en vrienden zijn bijzonder. In elk hoekje hoorde je het “waauwww”gevoel. Bedankt voor je prachtige uiteenzetting hoe vlot de werken op elkaar volgden en uw correctheid & opvolging. Wat ik droomde heb jij kunnen verwoorden en realiseren. Van nieuwe keuken, vloeren, ramen tem de decoratie en het keukenservies! Merci Anne-Marie!  Marc en Wendy, te Knokke

_ _ _ _ _ _ _
Hi A-M,
Langs deze weg wil ik u toch bedanken voor de realisatie in onze woning. Het is een waar paradijsje om in te vertoeven, om tot rust te komen, kortom mijn huis is nu echt mijn thuis! Het leuke was, dat je perfect wist welke zaken samen gingen en ons nooit in een bepaalde richting forceerde. Vandaar we zeer gewillig alles in jou volgden, en dit amper in enkele voorbesprekingen. Zelf de coördinatie, de opvolging en perfecte uitvoering hebben we met een gerust hart aan u kunnen overlaten. We zien de monden letterlijk openvallen & uw kaartjes worden gretig gevraagd!
Linda en Gill, Oudenaarde

_ _ _ _ _ _ _
Dag Anne-Marie,
Poosje geleden heb ik je werk leren kennen via men vrienden. Het overviel mij toen ik binnenkwam, de gezelligheid, de warmte,… . De leuke en prachtige combinatie van kleuren, materialen, het sprak me onmiddellijk aan! Men echtgenoot en ik zagen de verbouwingen totaal niet zitten, maar jij hebt alles vlot voor elkaar gekregen. Heel blij dat we u carte blanche gaven. We hebben misschien amper 1dag uitgetrokken om kleuren, materialen, stoffen, gordijnen,… te kiezen. Niet te vergeten die shopnamiddag zal ik lang koesteren, waar we alle meubelen en decoratie uitkozen. Een heel aparte manier van shoppen, waarschijnlijk niet zo gekend bij mensen, maar echt een aanrader!
Nog nooit in mijn leven heb ik op zo een korte tijd zoveel keuzes gemaakt!
Na onze vermoeiende werkdag hebben we zelf nooit enige tijd moeten aan spenderen. Dit is het gemak als je een werk in jouw handen legt. De coördinatie, de opvolging, de timing, … nooit eerder gehoord of gezien! Echt elke cent waard geweest! Nooit enige dwang, altijd aangenaam advies. Ik zal je missen, wel nooit vergeten want dit smaakt naar meer.
Bedankt lieve Anne-Marie, voor ons warme nestje en gezellige samenwerking.
Koen, Maartje,   Julie en Benoit (te Deerlijk)

_ _ _ _ _ _ _
Beste Anne-Marie

De sfeer, de ziel, die “jij” in onze woning hebt kunnen realiseren is betoverend. Elke dag als ik ontwaak dacht ik ‘ik droom nog’. Soms kan ik nog men ogen niet geloven, maar men man en ik zijn nog steeds gek op ons interieur.
Toen jij allereerst langskwam voor een verkennend gesprek wisten we dat we onmiddellijk op dezelfde golflengte zaten qua smaak, behoeftes, … . Ook verliep alles zo vlotjes, zelf de aankopen van de meubelen en dit op een halve dag hadden we alles uitgekozen. Dankzij uw vertrouwensband, en dit voor ons, de eeuwige twijfelaars!! Alles is perfect afgemeten, en alles past bij elkaar, de meubelen, zelf de gordijnen, de mat, de decoratie,… .
Bedankt voor dit avontuur, zou dit onmiddellijk terug opnieuw bij jou doen! We missen je zelf al na al die maanden!   Groetjes Margot en Jean (uit De Pinte)

Loading
Loading