Hoe gaat Maison Interieur te werk?

Vooreerst wordt er een bezoek aan huis gebracht voor een persoonlijk en verkennend gesprek. Misschien wenst u een totaalrenovatie of misschien is het de bedoeling om slechts enkele ruimtes aan te pakken: in beide gevallen kan Maison Interieur u inspireren. U zal verbaasd zijn over de voorstellen en ideeën over kleuren, raamdecoratie, meubilair,… .
Na de uitvoerig besproken wensen, wordt er geadviseerd welke eventuele interieurgrepen nodig kunnen zijn en wordt er nadien advies gegeven hoe we de beste resultaten kunnen realiseren door het meubilair de juiste plaats te geven en spelen we met de best passende decoratie of detailafwerking.

Van zodra alle ideeën zijn uitgewerkt wordt u uitgenodigd om samen te gaan shoppen.
De klant wordt persoonlijk begeleid tijdens de aankopen om de best passende meubels, decoraties & accessoires uit te kiezen.
Kortom, Maison Interieur staat u bij met raad en daad. U hoeft zich geen zorgen te maken over een bijpassend lampje, een kussen, de juiste vaas of een aangename sfeerverlichting.

Terwijl de vakmannen volop aan de slag zijn worden alle aankopen verzameld tot op de dag van de afwerking.
‘Het moment suprème’ is de inrichting op zich! Om de ontroering en de spanning des te groter te maken wordt de bewoner aangeraden de woonst te verlaten... .
Dan worden de gordijnen opgehangen, de meubels en decoraties geplaatst en wordt er gespeeld met bepaalde accenten.
Er is nagedacht over het geheel, de totaalinrichting wordt hier letterlijk genomen: van een schikking van sfeervolle kaarsen tot en met het spelen met planten en bloemen.
Maison Interieur biedt u een professionele ondersteuning bij het verwezenlijken van uw droomwoning. Het ademt een tijdloze gezelligheid uit, van grandeur & eenvoud.
Wonen, moet een expressie uiten van sfeer & gezelligheid, waarin je je terug thuis kan voelen, … een plek om te blijven genieten... .
Loading
Loading