Over Maison Interieur

Maison Interieur is een jong, dynamisch interieurbedrijf die in de realisatie van haar projecten rekening houdt met een tijdloze, gezellige en warme sfeer, en die de functionaliteit, het licht en de architectuur ‘centraal’ plaatst.

Maison Interieur symboliseert de landelijke, Engelse stijl of zoekt een perfecte balans tussen klassiek en modern.
Ze heeft duidelijk een voorliefde voor de natuurlijke materialen zoals hout (naturel eiken ramen, trappen, lambriseringen, …), natuursteen (vloer van blauwe hardsteen, …), … dat vooral de landelijke stijl accentueert.

Heeft u bouw- of verbouwplannen? Contacteer Maison Interieur tijdig.
Op deze manier kan zij het beste en het breedst mogelijk advies geven zodat alles perfect op elkaar afgestemd kan worden. Er kan ook makkelijker ingespeeld worden op kleine details die toch erg belangrijk zijn in de afwerkingfase.
Zo kan er door een kleine wijziging of ingreep, meer ruimte ontstaan om bijvoorbeeld gordijnen te accentueren, een kastje te voorzien, een schouw beter tot zijn recht te laten komen,… .

Totaalprojecten
Om de perfecte afwerking te garanderen verkiest Maison Interieur om totaalprojecten “à la carte” te realiseren, uiteraard aangepast aan de persoonlijke noden en wensen van de klant. Gespecialiseerde, ervaren en gedreven vaklui staan borg voor een uitstekende uitvoering.
De werken worden van A tot Z strak opgevolgd en elk interieur kan rekenen op een ‘exclusief karakter’.
Loading
Loading