DOE HET ZELF VERBOUWER

De bedoeling was niet om een interieurarchitect in te plannen, maar kijken op tegen de tijd, stress, relatietest, en …. De fouten die we konden maken. Dus hebben we jou beperkt ingeroepen en de rest zelf in handen genomen.  En, …. Als  alleenstaande, niet altijd evident, zeker niet als vrouw !

We starten met jou, 6 maanden geleden, om samen het dossierbeheer samen te stellen, zo hebben we op 1,5 maand een volledige dossierbeheer opgesteld: zoals vb onze kleuren, alle materialen uitgekozen, is er een life moodboard voorgesteld, hebben we samen een 3D ontwerp gemaakt op maat, heb je ons geholpen aan de juiste stielmannen en offertes, …. .

De waardevolle tips, dat Anne-Marie geeft is goud waard, we hadden sowieso hindernissen had, die ons geld gekost hebben. Ook dat ik het op eigen tempo kon doen, en  jij toch beetje achter mij zat, liet ik mijn hoofd niet hangen. Deze duw had ik regelmatig nodig dat jij er was om mij op te vangen.

Was blij dat je me ook richting gaf, hoe ik aan een planning moest beginnen en hoe ik het moest aanpakken om iedereen überhaupt in te kunnen plannen.

Zodat we zelf verder alles konden coördineren en begeleiden, mits een SOS call indien nodig. Dit is echt fantastisch, Woww verbouwen, we hebben dit zelf gerealiseerd mits hulp!

Op eigen tempo hebben we alles gevolgd en toch alles kunnen realiseren binnen de 6 maanden. Iedereen verklaarde ons gek, dit kan niet, …. Wees realistisch …. Je bent ook maar een vrouw, hoe ga je dit allemaal doen?…. TERARA ! Bovenal ,  we zijn er ook heel zeker van en bekeken, dit heeft ons nog geld bespaart ook!! Jij maakt duidelijk het onmogelijke mogelijk!

Was de investering waard! Heb de woning laten schatten, als we ons huis ooit verkopen, krijgen we er sowieso meer van door de meerwaardes die we hebben gecreëerd. Mijn geluk kan niet op!

Groetjes, Hannelore en co uit   Oosterzele      (: doe het zelf verbouwer)

Doe het zelf verbouwer Kathleen:

Mijn verhaal mag IEDEREEN weten 😉 dat ze jou mogen inschakelen – en vooral je niet enkel rijke mensen of mensen die willen ontlast worden en voor kunnen betalen, ze begeleid maar dat je ook openstaat om  doe het zelf verbouwers een duwtje in de rug geeft om jou op afstand te kunnen inschakelen wanneer nodig!

Ik zag het gewoon niet zitten alleen!! Ben 37 jaar,  deels ingeschreven, deels in bijberoep zelfstandig, met 3 jonge kinderen…. Gescheiden, …. en hing het slachtoffer uit, ik zocht excuses, maar wou het wel. Maar hoe dan? Hoe start ik eraan?  Gaat mij dat lukken? Ga ik niet krijgen wat ik wil? …. Zo fantastisch dat ik jou kon inschakelen ook al dacht ik dat dit niet mogelijk was en zeker niet met mijn budget!  Je had helemaal gelijk.  Ik heb dit kunnen inbrengen in mijn woonkrediet! Dank je wel hiervoor. Wat me enorm verbaasde, is dat je idd, na een goede opmaak dossierbeheer, planning, dat je alles aan kan. EN, dat alles wat je als excuus aanhaalt ja maar,  ja ik ben maar een vrouw en moet het nu alleen doen, nja ik heb kinderen, ja maar ik heb geen tijd, ja maar hoe moet ik dat doen, en heb slechts een beperkt budget, ….   Ik werk veel, … .    Zoals je zei  maak keuzes, besteed je tijd goed, verloren tijd, is verloren

Lieve lieve anne-marie

Wat heb jij ongelooflijk talent. In slechts enkele uren had je super goede ideeën om onze woning om te toveren. We zijn enorm onder de indruk van uw professionele aanpak, vooral van de realisatie!

We zijn jou super dankbaar lieve anne-marie.

Anne-Marie, we zijn nu reeds 2 maanden bezig en het is een plezier, hoe vlot alles verloopt om ons huis te verbouwen. Het dossierbeheer is rond, alles is gekozen qua materiaalbegeleiding, moodboard, en ontwerp, … we zijn volop bezig met offertes te verzamelen op de manier je ons geleerd hebt.  Ook al hebben we een 2D plan, Joris denkt toch om een 3D te laten maken bij jou, omdat het sowieso voor hem makkelijker is om inzicht te krijgen. Ook al zijn onze stielmannen er niets mee, dit gaat nog meer rust geven. Tenslotte is jouw aanbieding ook beter van prijs dan elders en je begrijpt ons.

Daarna kloppen we terug aan om samen alles te bekijken, …. Zo je ons kan helpen voor een realistische planning – tenzij het zelf lukt . Ook al kent Joris heel wat stielmannen – onze aanpak en de keuzes dat we nu aan het maken zijn, verloopt ook makkelijk. We zien in, dat we enkel ons zelf plezier doen en onze portemonnee. Zoals mijn moeder zegt, met vrienden moet je niet handelen, wel wandelen, … . Het is wel al makkelijk dat wij de uitbraakwerken zelf doen, vloeren zelf leggen, … . dit scheelt reeds makkelijk minimum 7.000 euro.

Blij dat we dit op ons eigen tempo kunnen doen, en gaat dubbel zo vlug dan we gedacht hebben. We hebben geen stress meer, slapen goed, weten nu zeker dat alle kleuren en materialen bij elkaar passen dat dit een WAAAUW effect gaat geven, een interieur zoals in de boekjes, high end zoals ik wou… . We hebben ook geen nodeloze ruzies meer 😉 en spenderen slechts beperkte tijd naast onze fulltime job om de volgende instructies te volgen. Via jouw stappenplan en tools, … heeft het ons al geld bespaard en vooral stress en tijd. Want nu weten we zeker dat we het halen en geen boete moeten betalen op onze lening die niet tijdig wordt opgenomen. We kijken al uit naar de volgende stappen, … .

Joris (vloerder) en Marijke (verpleegster) uit Maldegem  en onze 3 lieve kindjes      (begeleiding voor doe het zelf verbouwers)

Doe het zelf project: van een gelijkvloers:

OhOhOhOh Anne-marie, wat zijn we tevreden, dat we toch jouw begeleiding hebben ingeroepen bij de renovatie van onze gelijkvloers! Alles was verouderd en dachten dat we geen begeleiding konden veroorloven. We hebben het eerst 2 jaar uitgesteld omdat we opzagen tegen de stress, de ruzies, of we wel de juiste mensen gingen vinden, angst om fouten te maken, gaan we slapeloze nachten hebben, angst om opgelicht te worden. Komen de mensen wel opdagen, gaat het project geen half jaar blijven aanslepen door omstandigheden, …. houden ze zich aan de offertes, ….  Kunnen we op tijd in onze woning na de werken. of wordt het bedrag tijdig opgenomen van de verbouwlening zodat we geen boete moeten betalen bij de bank?

Dankzij een goed onderbouwd dossier,  zoals je het noemt, we kregen ook een mooi ontwerp, en hebben  complete offertes ontvangen, waar we effectief alle stielmannen konden inplannen binnen de 3 maanden, na elkaar, en was de renovatie ook tijdig klaar. En ok, we hadden paar obstakels en bleven er kalm bij, via een SOS telefoon, heb je ons raad gegeven en we waren weer op weg. We hebben stap voor stap je structuur gevolgd, je stuurde ons bij, en al je tips en trics hebben we zorgvuldig opgevolgd! De uitbraakwerken, de laminaat leggen op het verdiep, schilderwerken en enkele andere zaken hebben we zelf uitgevoerd.

Door de steun, hulp, en je stappenplan methode, was renoveren een plezier voor ons samen, ook al hebben we een drukke job. We hebben zelf geld bespaart door andere keuzes te maken, waar je ons op nadrukte.  Dank je wel.  

Sofie (28) en Tom (32)  (poetsvrouw en fabrieksarbeider)  /  doe het zelf verbouwers

VRAAG JE GRATIS INTERIEURGESPREK

00
Minutes
00
Seconds

 

Geniet van onze tijdelijke actie!

Vraag je gratis interieurgesprek op maat