BINNENHUISINRICHTING OF INTERIEURSTYLING

Binnenhuisinrichting of interieurstyling is de aankleding van ruimtes in de woning. Anne-Marie Hubau van Maison Interieur onderscheidt zich doordat ze zowel interieurarchitectuur als binnenhuisinrichting kan aanbieden.

Behoefte aan een complete restyling van uw interieur?

Misschien is er enkel nood aan meer sfeer, uitstraling of huiselijk gevoel in uw bestaande ruimtes. Anne-Marie Hubau en haar team zorgen voor de perfecte combinatie van meubelen, accessoires en decoratiestukken in alle soberheid en sereniteit. Ze werkt graag met duurzame en natuurlijke materialen voor een tijdloos interieur met natuurlijke lichtinval.

De uitgesproken fijne gevoeligheid voor natuurlijke materialen die gebruikt worden, resulteren vaak in unieke en verrassende interieurs. Om een interieur naar een hoger niveau te tillen moeten schoonheid, functionaliteit en comfort tot een harmonieus geheel worden gebracht. Zo wordt alles uitgebalanceerd met oog voor creatie en detail.

"Less house, more home"
Geen tijd of geen bruisende ideeën om uw interieur te restylen?
Maison Interieur biedt een professionele aanpak op maat aan binnen de afgesproken tijd. Anne-Marie zelf is het aanspreekpunt waardoor ze een persoonlijke manier van werken kan garanderen. Samen wordt er gezocht naar de juiste kleuren, materialen en gevoel die een ruimte moet uitstralen.

Restyling van een bestaande ruimte of een compleet interieurstyling, Anne-Marie Hubau haar professionaliteit uit zich in een persoonlijke aanpak binnen een afgesproken projectduur.

Haar team bestaat uit eigen schilders, naaisters en mensen die een echte ambacht kunnen uitvoeren. Zo bezorgt ze u een exclusieve manier van materiaalkeuze door u mee te nemen naar de oorspronkelijke leveranciers.

Hierdoor verzorgt Maison Interieur elke ruimte op een unieke en verrassende manier

RAAMDECORATIE
Raamdecoratie geeft een bestaande ruimte body en karakter. Natuurlijke stoffen zoals linnen of een combinatie met linnen brengen leven in je woonkamer of slaapkamer. Raamdecoratie geeft een ruimte sfeer en warmte.
MEUBELAANKOOP
Bij Maison Interieur krijg je professioneel interieuradvies. Anne-Marie Hubau biedt de mogelijkheid aan om rechtstreeks bij de kwaliteitsgroothandels meubelen aan te kopen. Ze begeleidt en adviseert je over proporties, kleuren en materialen.
SCHILDERWERKEN
Bij Maison Interieur weten ze alles van se juiste kleuren op welke plaats en staan je dan ook professioneel bij.
Stefanie & Bernard
Read More
‘’Mijn man en ik zijn drukbezette advocaten met twee kleine kinderen. Toen we onze woning kochten, was ik zwanger. We startten de renovatie en de inrichting van de volledige woning. Onze schatting was om begin juli met de renovatie klaar te zijn (zonder enige reserve in te calculeren) en rond augustus uiterlijk klaar te zijn. Ik moest eind september bevallen. Er was geen tijd te verliezen. Om tijd te winnen startten we drie maanden vóór de akte met het dossierbeheer. In die periode mochten we de woning zes keer betreden om de voorbereidingen te doen. Er waren enkele ruimtes die we volledig moesten renoveren. De andere delen hadden slechts opfrissingen nodig. Toen we in de living de vloeren en de in gebetonneerde zetels wilden uitbreken, bleek dat er opstijgend vocht was. Het was midden mei. Vier dagen later zouden de pleisterwerken beginnen. Alles moest toch 4 tot 6 weken uitdrogen voordat de Bourgondische parketvloer erin kon komen. DRAMA!  Gelukkig beet Anne-Marie zich erin vast. Drie dagen later al kwam een gespecialiseerde firma de muren behandelen. Daardoor had ons project maar drie weken vertraging i.p.v. twee tot drie maanden. Ik heb immens veel respect, waardering en bewondering voor de tussenkomst van Anne-Marie. Door haar talent en vastberadenheid verliep alles weer vlot en professioneel.’’ Stefanie & Bernard

VRAAG JE GRATIS INTERIEURGESPREK

00
Minutes
00
Seconds

 

Geniet van onze tijdelijke actie!

Vraag je gratis interieurgesprek op maat