OP ZOEK NAAR EEN KEUKEN, DRESSING, INGEMAAKTE KAST OF TRAP IN HOUT

Wil je je huidige woning renoveren? Zelf je huis bouwen?  Of misschien zijn er ruimtes zoals je keuken en badkamer aan vernieuwing toe? Maison Interieur ontzorgt je op alle vlak qua interieur en styling. Zo werken we samen met schrijnwerkers die kwaliteit leveren.  Ook gaan we samenwerkingen aan met ambachtelijke stielmannen die zoveel mogelijk alles met de hand vervaardigen.

Natuurlijke materialen zoals hout brengen sfeer en leven in bijvoorbeeld een keuken.

Hout beweegt, is nooit identiek en geeft warmte aan een interieur.  Anne-Marie Hubau heeft een voorliefde voor natuurlijke materialen juist omdat ze leven en nooit hetzelfde eruit zien. Ze werkt ook met staal of andere materialen die verwerkt kunnen worden in een deur of raam, bijvoorbeeld.  Daarom werkt ze samen met schrijnwerkers en ambachtelijke stielmannen die kwaliteit leveren.

ALL-IN-ONE TRAJECTEN MAATWERK INTERIEUR

Anne-Marie Hubau biedt all-in one trajecten aan.  Wat houdt dat in?

Interieur, styling en maatwerk à la carte.  Geen showroom waaruit gekozen moet worden, geen verplichte afmetingen of standaard meubelen.  Alles kan van A tot Z uitgekozen, gemaakt en geplaatst worden. 

Wil je liever enkel begeleiding bij het kiezen van bijvoorbeeld een keuken? Dat kan ook. We bieden maatwerk aan voor gehele trajecten of totaalprojecten maar ook voor tussentrajecten waarbij er enkel een paar vaardigheden van Anne-marie nodig zijn.

WE BIEDEN DUS EEN BREDE WAAIER AAN OM TE KUNNEN ONTZORGEN, PROJECTEN TE REALISEREN NAAR WENS EN DAT ALLEMAAL OP KORTE TERMIJN.

  • Meubelen
  • Keukens & badkamers
  • Dressings & ingemaakte kasten
  • Schouwconcepten
  • Lambrisering
  • Trappen & deuren (stalen deur, houten deuren, …)
Hout straalt warmte uit, gezelligheid en authenticiteit.
AMBACHTELIJK MAATWERK IS KWALITEIT EN EEN TIKKELTJEANDERS:

Het is een vergeten beroep maar is toch nog zeer aanwezig en wordt enorm gesmaakt  door mensen die houden van een warm interieur en die respect voor de natuur hebben. De vakmannen die u aangeraden worden door Maison Interieur vervaardigen uw vloeren, parket, ingemaakte kast of dressing nog hoofdzakelijk met de hand.  Daardoor is het houtwerk duurzaam.  Hout leeft, het krimpt, zet uit, buigt door, het heeft soms barsten en meer of minder knopen. 

Hoe komt dit?

Hout en natuurlijke materialen zijn zeer gevoelig naar de warmte en vochtigheidsgraad in een woning. Dat maakt uw houtwerk bijzonder. Daarom zal uw keuken, badkamermeubel, dressing, trap of parket ook zo bijzonder zijn.

Al uw houtwerk in alle soorten: landelijke stijl, strak-landelijk  of meer hedendaagse stijl, Maison Interieur zorgt ervoor. Zo kunnen we dik fineer hout gecombineerd met staal aanbieden in een strak concept. 

Anne-Marie Hubau begeleidt uw project persoonlijk.  Alle communicatie verloopt via haar waardoor ze een persoonlijke aanpak van uw project kan garanderen.

MAATWERK A LA CARTE

Dit betekent dat Maison Interieur maatwerk kan aanbieden die toegankelijk is voor iedereen.

Je maakt een afspraak voor een vast bedrag.  Anne-Marie Hubau komt ter plaatse de woning bezichtigen.  Ze luistert graag naar de noden en wensen die je voor je huis in gedachten had.  Vervolgens kan ze een schets of ontwerp voorleggen die ze uitwerkt op kantoor.  Dan volgt de offerte waarna er een eindbespreking wordt gehouden zodat er in overleg met de door jou gekozen stielmannen en schrijnwerkers kan gewerkt worden.

Maison Interieur neemt het dossierbeheer over met bijvoorbeeld offertes van schrijnwerkers die je zelf uitkoos.  Ook de coördinatie van het project kan Anne-Marie voor haar rekening nemen waardoor de realisatie sneller zal gaan.

Doordat Anne-Marie Hubau zorgvuldig en efficiënt met afspraken omgaat, kunnen er geen gratis offertes opgemaakt worden.

Op zoek naar maatwerk voor keukens en badkamers?

VRAAG JE GRATIS INTERIEURGESPREK

00
Minutes
00
Seconds

 

Geniet van onze tijdelijke actie!

Vraag je gratis interieurgesprek op maat