Meubelaankoop - Peronal shopping

Bij Maison Interieur krijg je professioneel interieuradvies.  Anne-Marie Hubau biedt de mogelijkheid aan om rechtstreeks bij de kwaliteitsgroothandels meubelen aan te kopen.  Ze begeleidt en adviseert je over proporties, kleuren en materialen.

HOE WERKT HET?

Er is keuze uit enkel meubelaankoop of meubelaankoop voor een totaalproject. Hierbij helpt Ann-Marie Hubau je met keuzes maken door je mee te nemen naar de groothandel of zelf naar de fabriek waar het meubel gemaakt wordt.

WAT VOOR VOORDELEN LEVERT DAT OP?
  • Aankoopprijzen liggen meestal lager
  • De ganse collectie is zichtbaar
  • Tijd en ruimte om alles rustig te bekijken
  • Aandacht en advies voor jouw keuze

Ze werkt ook samen met ambachtelijke zetelmakers die 100% op maat zetels realiseren. Daarnaast is er natuurlijk ook de optie om zetels op maat ‘a la carte’ te kiezen.

Bernardo en Nadine DeClercq (Hamme)
Read More
Wat ben jij een superieur in uw vak lieve Anne-Marie. We hebben onze keuken van ons dromen, enkele jaren geleden, ze is praktisch, buitengewoon prachtig, en alles is aangepast aan onze groottes! Geen rugpijn meer om te koken, en droom om nu te kokerellen, zeker nu alle decoratie en servies volledig bij elkaar past. We doen alles in fasen. Wat ben je ongelooflijk geduldig. We zijn tevreden over jouw aanpak en kennis, vb hogere poten voor onze barstoelen, ook de zetels heb je volledig afgestemd op hardheid en grootte. We hebben er zelf niet naar gevraagd maar jij dacht werkelijk aan alles! Van comfortabel gesproken, moet je zeker bij jou zijn, je denkt aan alle mogelijke details. Alles is aanwezig, sfeer, gezelligheid, harmonie, en we mochten van jou alles opsplitsen waarvoor we jou heel dankbaar zijn daar het financieel niet haalbaar was om alles in 1 project uit te voeren. Je biedt service, niets is jou te min, en dat siert jou. De talloze meerwaardes vind je enkel terug bij jou en voelen ons nog nooit een nummer. In het verleden hebben we andere dingen meegemaakt. TOP, terugkerende tevreden klanten.
Personal shopping op de juiste vakkundige wijze
Op de juiste vakkundige wijze je meubels selecteren geeft je woning die bijzondere boost en uitstraling waar je anderen versteld mee doet staan. Daarom werken we net samen met groothandels en fabrieken om ons te onderscheiden. Een aparte sfeerbeleving, mijn oog voor detail, stijl, kleur, en uitstraling heb ik al van kleinsaf meegekregen en eigenhandig gemaakt.
De personal shopping pakket houdt in:
  • 1 afspraak ter plaatse bij jou thuis ( kennismaking – voorbespreking en opvragen grondplan maximaal 1.5 uur)   
  • Maximaal 2 bezoeken aan een groothandel of fabriek (shopping à la carte) op dezelfde dag,
  • De offerte wordt voorgelegd – bestelling
  • Levering
Veelgestelde vragen over raamdecoratie

Uiteraard is dat mogelijk, ik kom eerst bij jullie ter plaatse advies geven en zoeken samen de groothandel uit waar je naartoe wenst te gaan. Om enkel te gaan shoppen voor een ideale zetel voor jullie te vinden. Ik werk samen met fabrieken en groothandels.

Wij verkopen aller hande meubelen, van meubelen op maat, en kasten, voor alle plaatsen  in of buiten de woning. We werken via een zeer specifieke manier, en nemen de mensen mee naar de groothandel of fabriek waar je de nieuwste collecties kan zien.

Helaas is dat niet mogelijk, er staan heel wat meubelen ten toon, maar nooit elk stuk, daar dit onmogelijk is. Bij veel groothandels staan de meubelen ten toon om te proberen die de laatste 2 jaar aanwezig zijn, en worden eerder de nieuwste trends tentoon gesteld. Maar, soms is het mogelijk dat we bij een bestaande klant eens langsgaan.

Het komt vaak voor dat mensen klein zijn, of veel groter, dan passen we de zetels sowieso aan, indien mogelijk en indien ze niet uit hun concept worden getrokken. Vb barstoelen kunnen vaak iets hoger gemaakt worden, indien er een keuken op maat werd gemaakt, de zetels kunnen dieper en hoger gemaakt worden. De zachtheid of hardheid van een zetel kan ook meestal volledig naar wens.

Het is steeds mogelijk om mij in te schakelen voor een andere diensten, zo gaat aankoop meubelen vaak samen met kleurenadvies, schilderwerken of  slechts de verlichting met decoratiestukken (vb verlichting, kaders, vazen, kaarsen, plaids, kussens, …) Maw iedereen kan beroep op ons doen.

We moeten vooraf weten vanaf welke hoogte en met welk soort systeem we ze mogen ophangen.

VRAAG JE GRATIS INTERIEURGESPREK

00
Minutes
00
Seconds

 

Geniet van onze tijdelijke actie!

Vraag je gratis interieurgesprek op maat