ONTWERP & ADVIES VERHAAL

We kwamen bij Anne-Marie via via, daar we goed op de hoogte waren dat Anne-Marie haar ouders een bouwbedrijf runden dat gaf ons meer vertrouwen. We hebben beroep gedaan op haar diensten, op vlak van  advies en ontwerp in te roepen (2D grondplan, 2D concepten, en 3 D concept van de hall, living, keuken, slaapkamer en dressing).

Daarna hebben we toch alles uitwerken via haar, ze verzamelde offertes, en liet het uitvoeren.  Uiteindelijk zijn we en 3de keer bij haar komen aankloppen, om dan toch de volledige inrichting, van schilderwerken,  meubelen, decoraties, …. Te laten finetunen! Wat een talent, wat een organisatie en structuur. En ook, het loopt al eens uit, … we zijn afhankelijk van derden, … maar alles werd opnieuw op de rails gezet.

Amber en Dietrich,  ons Majorie’tje, en   baby on the way ….  (Beveren)

Om goed voorbereid te zijn, en omdat we onmiddellijk ons goed voelden bij Anne-Marie Hubau, hebben we  bij haar advies ingewonnen, en alles laten ontwerpen.WE mochten tot bij haar in de kijkwoning komen, ter kennismaking, en we zijn onmiddellijk van start gegaan.Het was een eindje rijden maar op 1u40 minuten, was het de moeite. Het hoefde, niet, maar wou het wel zo. Het is een prachtige streek en maakten er een dagje van Vlaamse Ardennen.

Van 2D grondplan, concepten zoals de keuken, ingemaakte kasten, ….. tem 3D van de belangrijkste kamers.Omdat we veel te ver wonen – hebben we  voor dit pad gekozen, en ontvingen we alles binnen termijn. Na slechts 2 voorafspraken, – de uitwerking – aanpassing, … hebben we binnen de 5tal weken alles kunnen bekomen.

Omdat ik het niet alleen kon , heb ik nog iets extra gevraagd en dat was, een dossierbeheer opmaak  mbt materialen  … . zodat ik iedereen een richting kon geven, mbt de offertes. Daardoor kwamen extra afspraken bij, maar volledig waard! Ook voor de stielmannen, of dergelijke was alles heel duidelijk achteraf.

Heel tevreden met de samenwerking ! vlot – duidelijk – structuur – we kregen wat we vroegen.

Ze zijn nu bezig met alles uit te voeren, … ; kom gerust eens kijken.

Nadia Vanden bossche ( bediende , boekhouder ) – Tom en Florinne    te PEER

VRAAG JE GRATIS INTERIEURGESPREK

00
Minutes
00
Seconds

 

Geniet van onze tijdelijke actie!

Vraag je gratis interieurgesprek op maat