TOTAALINRICHTING
Lieve Anne-Marie,

Het proces om samen met jou onze totaalinrichting te realiseren is fantastisch verlopen.

Uw vakkennis, uw materiaalkennis is buitengewoon goed. Je bent zeer duidelijk, en begeleidde ons super. Zo tof, dat we via jou groothandels konden bezoeken, en alles zorgvuldig konden gaan uitkiezen. Vooral dat het daar zo kalmpjes was, zonder dat we ons moesten opjagen.

We zijn heel tevreden van de firma’s die je ons aanbeveelde,  je bent een kei in uw aankoopbegeleiding. Heel professionele begeleiding door u en enorm aangename professionele stielmannen! Toffe ervaring, en kan het iedereen aanbevelen!

Thanks voor de super aangename samenwerking Anne-Marie.

Groeten Ellen, vanuit Destelbergen,  familie Desmet en kids   ( all-in one traject – totaalinrichting )

Anne-Marie,

Onze inrichting is echt prachtig! Werken met jou is echt een verademing! Vanaf de kennismaking voelde het goed aan.  Alles voelt veel meer in balans. Je trok alles open, de kleuren zitten super, de stoffen zorgen voor zo een warm  cosy gevoel. De meubelen  en decoraties zijn zeer goed geplaatst, waardoor alles fijner, lichter en ruimer aanvoelt.  Ik zou graag nog eens een dagje shoppen naar de groothandel, dit is een gebeuren dat mij onbekend was. We waren wel heel moei, maar je hebt ons goed begeleid.  Ook het maatwerk, de ingemaakte kasten, en nieuwe deuren met smeedwerk zijn prachtig en niet te vergeten praktisch.  Bedankt voor uw fantastische service, toffe samenwerking, en buitengewone resultaat!  We vonden het moeilijk om eerst alles uit handen te geven, maar toch is alles vlot verlopen en is alles vanzelfsprekend verlopen.

Volgende project is de slaapkamer met dressing en een landelijke gezellige badkamer renovatie.

We zien elkaar zeker terug! En, je zal veel werken nog krijgen via ons!  We zijn echt blij,  en weten nog niet waar eerst gekeken.   

Sophie, Mathieu VDW, en kids      Zwalm    (all-in one traject  1/1)

Living & keuken: een Interieur inrichting voor schilderwerken – raamdecoratie en nieuwe meubelen.

Wij konden ons moeilijk uitdrukken wat we wilden. We zaten er flagrant naast, … hoe jij in een mum van tijd toch alles kon samenstellen en je zat er volledig op. Uw geduld om aandachtig te luisteren, uw creatief denk vermogen die ook nog praktisch meegenomen is. De samenhang van vormen, kleuren en lichtinval is verademend.

Een interieur is een proces zei je, wel, we hebben genoten van dit proces, hoe alles ontzorgt werd, hoe alles op korte termijn inorde kwam.

Het resultaat is verbluffend. We zijn niet te vreden, we zijn super tevreden.  We komen nu thuis, en voelen ons eindelijk goed. De manier om te gaan shoppen, de manier dat jij met stalen naar ons toekomt en alles voorlegt was zo duidelijk. Wij die geen inzichten hebben om alles samen te brengen.

Dit was een kleiner project, maar we zijn blij dat dit niet te min was !

DANKBAAR  groeten Inge en Patrick (Nazareth) – all-in one traject

Ons interieur was na 15 tal jaar echt aan opfrissingen toe. We zagen het niet zitten om eraan te beginnen. Het enorme aanbod welke kleuren, welke meubelen, welke gordijnen, wat waar … .

De zoektocht naar stielmannen, … wie is er betrouwbaar, wie is er goed …. . Via via bij jou terecht gekomen, wat zijn we blij en hebben we geluk. Reeds van de eerste ontmoeting hadden we het gevoel bij jou. Je neemt echt de tijd om te luisteren, … uw aanpak, uw snelheid om iets in te plannen en laten uitvoeren appreciëren we enorm.  Uw gave, uw passie voor uw creaties, … hoe alles kon ingedeeld worden en gecombineerd … . het plaatje klopt volledig.  Je bent een topdame, bedankt voor alles !   (all-in one traject  1/1)

VRAAG JE GRATIS INTERIEURGESPREK

00
Minutes
00
Seconds

 

Geniet van onze tijdelijke actie!

Vraag je gratis interieurgesprek op maat