VASTGOEDSTYLING IS BELEVING

Verkoop jij je huis?
Ben je een vastgoedmakelaar die meerwaarde wilt aanbieden?
Wil je een complete homestyling van uw pand?

 

Anne-Marie kan uw vastgoed compleet restylen waardoor huizen veel sneller verkocht worden en voorbereid is voor verkoop. Uw pand word aantrekkelijk gemaakt door storende elementen weg te nemen. We focussen ons op positieve, sterke elementen met oog op gezelligheid en sfeer.

Wist je dat een potentiële koper of huurder na de eerste 5 seconden beslist of ze de woning leuk vinden of niet?  Je hebt dus maar één kans om met een geslaagd interieur je huis in een oogopslag aantrekkelijk te maken.  Daarbij komt nog dat met een gestyled interieur, de meerwaarde van je huis  met 10 tot 30% kan doen stijgen.

MAISON INTERIEUR VOOR VASTGOEDMAKELAARS

Ook voor vastgoedmakelaars kan Maison Interieur veel betekenen: het huis dat in uw portefeuille zit, is perfect gestyled en de tijdswinst is voor u.

Een woning of pand dat volledig gemeubileerd en gedecoreerd is, verkoopt tot 30% sneller omdat de kandidaat-koper zo een volledig beeld heeft van de ruimte en hoe die ruimte benut kan worden. 

Waarin maken wij het verschil om een interieur tot een uitgebalanceerd en harmonieus geheel te maken?

We houden rekening met enkele belangrijke elementen: licht, ruimte, vormgeving. Een likje verf met de juiste kleur, raamdecoratie of de juiste tafel met linnen kan wonderen doen voor de verkoop van uw huis.  We zorgen dat de ruimtes groter lijken. We houden rekening met kleuren en vormgeving van meubelen en decoraties, zodat de sfeer een rustige indruk geeft. Als laatste nemen we talloze zaken weg die overheersend zijn, zodat het licht en luchtig aanvoelt.

Maison Interieur-vastgoedstyling:  wij bieden volledige interieurpakketten aan, volgens jouw budget.

WE WERKEN MET OP MAAT GEMAAKTE OFFERTES OF VIA ÉÉN VAN ONZE SCHERP GEPRIJSDE AANGEBODEN PAKKETTEN:

  • Volledige inrichting van een ruimte
  • Adviespakket (interieur- en kleuradvies)
  • Uitwerking 2D of 3D visualisaties
  • Raamdecoratie
  • Verkoop van Meubelen, van banken tot compleet opgemaakte bedden
  • Keukeninrichting
  • En veel meer

Dankzij Maison Interieur is ons pand heel vlot verkocht. Haar professionele aanpak, zorgde voor een fantastisch resultaat. De kopers zagen onmiddellijk mogelijkheden ipv obstakels. We zagen erop tegen om eerst geld uit te geven om opfrissingen te doen en wat aan te kleden, maar was zijn geld waard en heeft geleid naar een vlugge verkoop  dat ons meer opbracht dan verwacht.

We gingen voor het totaal adviespakket, lieten ruimtes schilderen via Anne-Marie, en schakelden haar hulp mee om mee te helpen opruimen en herschikken. Omdat potentiële kopers niet door de verouderde keuken konden kijken lieten we een 3d ontwerp maken, die erg in de smaak viel! Dankzij deze totaal oplossing is onze woning vlotter verkocht.   

Particuliere verkoper Bart & Sandra, te Deinze.

Voor wie is de vastgoedstyling?

Voor iedereen: particulieren, vastgoedmakelaars, investeerders, bouwpromotoren en bouwbedrijven. Door ons breed netwerk hebben we talrijke samenwerkingen met professionelen. En werken we samen met meubelgroothandels, naaisters en andere leveranciers, … om de beste en vlotte service aan te bieden.

Voor wie homestyling?

Stel, je koopt een woning via je makelaar, maar je hebt geen tijd om de renovatie of styling aan te pakken.  Wij realiseren interieurprojecten op korte termijn. We starten al met uw dossier tijdens de aankoop zodat de werken kunnen starten onmiddellijk na de akte.

Dit alles op korte termijn met de mogelijkheid tot aankoop van meubelen of decoratie door de koper.

Heb je een project in het buitenland? Ook daar kunnen wij uw interieur stylen. We zorgen voor het nodige transport en plaatsing door eigen team. Ontdek de mogelijkheden voor jouw project in het zonnige zuiden.

Voor een potentiële koper die net gescheiden was, het huis wou maar niet onmiddellijk dierf om dat de werken aan te pakken. We gingen  op zoek naar een partner, die alles kon realiseren op korte termijn.  Van nieuwe ramen, vloeren, keuken, schilderwerken, ingemaakte kasten, tem   nieuwe meubelen, gordijnen, …. Tem het servies, met tafel en bedlinnen. Alles werd zorgvuldig uitgewerkt zodat onze klant zijn hoofd niet moest brengen, binnen de 4 maanden kon intrekken zonder zorgen!

Immo Homedecor

VRAAG JE GRATIS INTERIEURGESPREK

00
Minutes
00
Seconds

 

Geniet van onze tijdelijke actie!

Vraag je gratis interieurgesprek op maat